L’Assemblea d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels ajuntaments del Lluçanès va aprovar, ahir dimarts, el projecte d’estatuts de la Mancomunitat de Municipis de la Comarca del Lluçanès. Es tracta d’un nou pas indispensable per constituir aquest òrgan transitori que representarà i gestionarà els interessos de la comarca del Lluçanès fins que no es constitueixi el Consell Comarcal.

L’Assemblea, presidida per l’alcalde de Prats de Lluçanès en tant que és el municipi més gran, va celebrar-se a la seu del Consorci del Lluçanès i va comptar amb l’assistència dels càrrecs electes de tota la comarca. El mateix Jordi Bruch va cloure l’assemblea fent un reconeixement a tots els municipis per la seva predisposició perquè la comarca segueixi caminant i progressivament es vagi dotant de l’estructura mínima per donar els millors serveis possibles als veïns i veïnes del Lluçanès.

El projecte d’estatut estarà exposat 30 dies hàbils un cop publicat al DOGC i als taulells d’anuncis dels ajuntaments. Una vegada sol·licitats els informes al Govern de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i els Consells Comarcals, cada ajuntament l’haurà d’aprovar per Ple Municipal.