Amb l’episodi del coronavirus i el confinament a casa, neix la iniciativa Prats Sofà, promoguda per les regidories de Cultura i Comunicació amb l’objectiu de donar la volta a la rutina d’estar-nos a casa i que la ciutadania de Prats s’animi a fer tallers, concerts, activitats per la resta de gent del poble amb una programació activa. 

Com funciona Prats Sofà?

Cada dia a les 6 de la tarda una persona del poble o agent organitzarà una activitat en directe que es podrà seguir des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Prats. Abans de programar-la, però, el servei informàtic es connectarà telemàticament amb la persona que vulgui oferir la sessió per assegurar que la connexió és adient i perquè es garanteixin tots els requisits. Quan tot estigui llest es difondrà l’activitat d’aquell dia a través dels canals habituals de l’Ajuntament, com el whatsapp municipal, i a les 6 començarà la retransmissió en directe que tothom podrà veure i practicar des de casa seva. 

Com hi puc participar?

Vols mostrar a la resta de persones alguna de les teves especialitats? Envia un correu electrònic a comunicacio@pratsdellucanes.cat  amb les teves dades de contacte i l’activitat que proposes.

Les sessions seran molt variades, es podran retransmetre concerts, tallers de cuina, activitats físiques, dibuix, pintura, manualitats i més. S’allargaran durant l’episodi de coronavirus, quedaran enregistrades i es podran recuperar sempre que es vulgui.