A causa de la previsió d’altes temperatures per aquest cap de setmana, s’avança l’horari d’inici de les activitats i de la caminada de marxa nòrdica del proper diumenge 22 de maig pels entorns de Prats organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Prats.

Així doncs, l’horari d’arribada per a totes les persones participants serà a les 9 del matí. D’1/4 de 10 a 1/4 d’11 s’impartirà el taller per saber fer un bon ús dels bastons de marxa nòrdica. La caminada conjunta s’iniciarà a 1/4 d’11 del matí. Es podrà escollir entre dues rutes, la llarga de 7,8 km o la curta de 4,2 km.

Al finalitzar la caminada hi haurà un taller de jocs davant del pavelló municipal d’esports.

Inscripcions solidàries 

La inscripció té un format solidari i es demanarà a les persones inscrites que aportin aliments que recollirà el Banc d’Aliments de Prats de Lluçanès. Si és possible, es recomana portar llegums amb pot i caldo.

Podeu fer les inscripcions aquí. Si teniu dubtes, també podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Des de la Diputació de Barcelona també es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en disposin, i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents.