L’assemblea de joves de Prats de LluçanèsLa Gatzara, i el Casal del Jovent organitzen el primer Torneig de pàdel que tindrà lloc el dissabte, 30 i el diumenge, 31 de gener a la pista de pàdel municipal.

La Gatzara i el Casal del Jovent organitzen el primer Torneig de pàdel de Prats

Les inscripcions amb places limitades s’han obert aquest dilluns, 18 de gener, i es poden realitzar de 4 a 8 de la tarda al Casal fins el dijous, 28 de gener, amb un preu de 12 euros per parella.

El torneig és mixt, sense límits d’edat, i durarà de 9 del matí a 9 del vespre del dissabte 30 ide 9 del matí a 2 del migdia del diumenge i es comptarà amb servei de bar.

El dissabte es farà la fase de grups en què n’hi haurà, cada un format per tres equips, i cada equip jugarà contra les altres parelles del seu grup, dos partits per equip.

El diumenge les quatre parelles que es classifiquin jugaran les semifinals, de 9 a 10 del matí i de 10 a 11 del matí, i les dues parelles guanyadores s’enfrontaran a la gran final que tindrà lloc a les 12 del migdia.

Aquí es classificarà la primera parella de cada grup, en cas que les tres parelles del grup hagin guanyat un partit, es classificarà la que presenti una diferència de jocs guanyats i perduts superior.

Tots els partits del torneig tindran una durada d’una hora i la parella guanyadora serà aquella que guanyi més jocs durant el temps establert, només es comptaran jocs, no sets, i no és necessari que la diferència sigui de dos jocs o superior.

La final seguirà la normativa general i el guanyador serà el millor de tres sets, l’equip guanyador comptarà amb un val de compra per a la botiga Padel Victims de Vic, qui col·labora en el torneig.