Diumenge 18 de novembre es va celebrar el 10è Cros Escolar de Prats de Lluçanès organitzat per les AMPA de l’Escola Lluçanès i la FEDAC Prats amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i el Consell Esportiu d’Osona.

Amb una participació de 130 corredors repartits entre les diferents categories i en motiu de la commemoració de l’aniversari es va obsequiar a tots els corredors amb la bossa del cros amb fruita i un imant amb la piràmide de l’activitat física per promoure un estil de vida actiu i saludable entre els infants i els adolescents.

Al finalitzar les curses es va fer l’entrega de premis per part de la regidora de cultura, educació i joventut, Laia Font, i representants de cada AMPA. Van pujar al podi en categoria Infantil Femení 3a posició la Nora Boix de Prats de Lluçanès (CA Vic), en Aleví Femení 5a Núria Sañas de l’Escola Lluçanès (CA Vic), en Benjamí Masculí 2n Marc Boix de l’Escola Lluçanès i en la categoria de Benjamí Femení 5a Queralt Sañas de l’Escola Lluçanès (CA Vic).

La propera cursa de la lliga comarcal d’Osona serà el 25 de novembre a Comtes Lacambra (Vinyoles) i el 2 de desembre a Sant Bartomeu del Grau.

Trobareu totes les classificacions en aquest enllaç.
Enllaç amb totes les fotografies de la jornada.