El proper dissabte, 18 de juny, la piscina municipal de Prats de Lluçanès comença la temporada d’estiu amb quatre dies de portes obertes. Així, tothom qui ho vulgui, podrà visitar les instal·lacions i banyar-se gratuïtament fins el dimarts, 21 de juny inclòs.

A més de poder-se refrescar, el públic podrà veure de primera mà les darreres intervencions que s’han portat a terme a la piscina tan sols tres estius després de la remodelació d’aquestes instal·lacions i que han estat imprescindibles per poder-la obrir per la temporada d’estiu.

Segons explica l’alcalde i regidor d’esportsIsaac Peraire, s’ha arranjat el gresite que s’havia desprès del vas i el seu rejuntat, s’ha rehabilitat el gres que envolta el vas i també tot el paviment erosionat del voltant. Unes accions, que segons remarca Peraire, s’han portat a terme després de diversos informes i negociacions per tal que l’equipament pogués afrontar l’imminent temporada d’estiu.

També s’han pintat diverses parets de les instal·lacions, i al llarg d’aquesta setmana es canviaran els dos motors que mantenen en bon estat l’aigua de la piscina gran.

A partir del 22 de juny, el preu dels abonaments i les entrades per a la piscina serà el següent:

Abonaments individuals

Temporada

15 dies

Adult 50 euros 34 euros
Infantil (De 5 a 15 anys) 32 euros 18 euros
Abonaments familiars
2 membres 65 euros 40 euros
3 membres 75 euros 50 euros
4 membres 83 euros 58 euros
5 membres 90 euros 65 euros
6 membres o més 95 euros 70 euros
Pèrdua d’abonament o lliurament d’un duplicat 2 euros 2 euros

Entrades

Preu

Infantil 2,60 euros
Adult 3,80 euros

Cal dir que els nens i nenes menors de 5 anys no paguen entrada ni abonament i que els majors de 16 anys, inclosos els d’aquesta edat, es consideren adults, i pels abonaments familiars tots els membres de la família han d’estar empadronats en un mateix domicili.

Enguany es posa de relleu que, com a novetat, les persones i famílies amb problemes econòmics poden acollir-se a l’ordenança reguladora d’ajuts econòmics d’urgència social. Amb això, tal i com explica l’alcalde, no es vol deixar ningú fora de la piscina per problemes econòmic. Per a més informació, cal dirigir-se a l’Ajuntament.

Una altra de les innovacions és que hi haurà servei de wifi patrocinat per Priona iInfoactiva’t.

La piscina renovada es comença a omplir d’avui aquest dimarts, 14 de juny

Per altra banda, el proper 4 de juliol començaran els cursets de natació a la mateixa piscinai que duraran fins el 29 de juliol. Així, de 8 a 9 del matí s’oferirà manteniment per a adults; d’11 del matí a 12 del migdia, iniciació per a majors de 7 anys; de 12 a 1 del migdia, iniciació per a nens de 3 a 7 anys; de 3 a 4 de la tarda, iniciació de 3 a 6 anys i de 4 a 5 de la tarda, iniciació per a majors de 6 anys.

Les inscripcions es realitzaran el primer dia de cursets i per a més informació es pot contactar amb la Glòria al 696 007 174 o amb el David al 620 164 267.

El preu serà de 50 euros per a quatre setmanes de cursets, 45 euros per tres setmanes, 30 euros per dues setmanes, 15 euros per una setmana i 5 euros per un dia esporàdic.

Durant el mes de juliol i de dilluns a divendres, de 5 a 7 de la tarda, hi haurà servei debiblioteca en la que serà la quarta temporada de la bibliopiscina.