Esplai Paff

  228

  Passeig del Lluçanès, s/n (Cal Bach)
  620 164 267
  esplai.paff@gmail.com
  www.cantilafont.cat

  Facebook

  L’Associació d’educació en el lleure Esplai Paff va fundar-se fa 12 anys. Les fundadores van optar per centrar l’activitat pels infants de 3 a 9 anys.

  L’any passat, degut a la dissolució de l’Alternativa, van decidir augmentar la franja d’edat fins als 12 per a donar l’opció a aquests nens i nenes més grans de gaudir del lleure durant l’estiu.

  L’Associació vol oferir un ambient idoni per als infants i sempre pròxim a la natura, per tal que s’hi familiaritzin i se la facin seva des de ben petits i la respectin. D’aquesta manera es propicia que els més petits la respectin durant tota la seva vida.

  Per aquest motiu l’Esplai Paff fomenta sempre les activitats a l’aire lliure com les sortides a peu, en bicicleta, gimcanes, ral·lis fotogràfics, etc. Les activitats amb més èxit de l’esplai són l’acampada i el bivac.

  L’associació també creu important fomentar el sentiment de pertinença i identitat i treballar els valors a través de les activitats que organitza.

  L’actual president de l’associació és el David Berengueras, ajudat per la junta que està constituïda per l’Eva Jiménez i l’Anna Pujol.

  Actualment, l’Esplai Paff es centra principalment en l’organització del casal d’estiu del mes de juliol.

  Durant l’any participen en diferents activitats que es fan al poble, com el “Juguem a Prats” que se celebrarà del 27 al 30 de desembre.

  També participen en el cap d’any infantil i en diferents animacions els dies de fira.