L’alumnat de cicle superior de l’Escola Lluçanès ha obtingut una beca del Ministerio de Educación, Política Social y Deporte per a participar en el programa d’immersió en llengua anglesa 2015 The World around us speaks english al Centre d’educació ambiental El Encinar, a Mohernando (Guadalajara), de l’11 al 17 d’octubre.

Per aquest motiu, els escolars i professorat d’aquest cicle han marxat el passat diumenge per presentar el projecte sobre la riera de Merlès, Wonderful water. Let’s do a research a l’alumnat d’un altre centre de l’Estat. Aquest, es treballarà al llarg de tot el trimestre a l’Escola de Prats de Lluçanès en grups cooperatius de 5è i 6è de primària.

Alumnat i professorat de l’Escola Lluçanès de Prats el passat diumenge 11 d’octubre

Les activitats durant l’estada estan dirigides per professorat i monitors de països de parla anglesa junt amb el professorat de les diferents escoles becades participants.

A través del portal de l’escola al que podeu accedir des d’aquí i mitjançant el facebook del projecte i del compte de twitter podreu seguir l’experiència dels alumnes de l’Escola Lluçanès a Guadalajara.