Amb l’arribada de les Festes de Sant Joan i els Elois es convoca la IX edició del Concurs de fotografia Instagram Sant Joan i els Elois 2021.

Les cares, els detalls i les persones ens fan únics, ens defineixen i fan tan preuat el lloc on vivim. El concurs d’Instagram de les Festes de Sant Joan i els Elois d’enguany fa un pas més amb l’objectiu de visibilitzar la nostra essència, la del nostre poble, l’entorn i les nostres tradicions a través de les cares, els detalls i les persones que, com a poble, ens fan únics. Com explicar el regidor de Comunicació, Isaac Romero, s’ha readaptat el concurs per potenciar les tradicions i els trets distintius de les festes i el poble.

El concurs està obert a tothom (ciutadania, professionals o amateurs de la fotografia de totes les edats) perquè com més mirades hi hagi millor es captarà l’essència del nostre poble.

Què has de fer per a participar-hi?

Entraran a formar part del concurs totes aquelles persones que publiquin fotografies a Instagram amb les dues etiquetes #SantJoaniElois2021 i #PratsdeLluçanès i que segueixin i mencionin el perfil @pratsdellucanes.

Per participar al concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. El concurs comença el 23 de juny de 2021 i acaba el 30 de juny de 2021.

Es pot participar tantes vegades com es vulgui i en cas de fer-se una publicació en mode àlbum de fotos només entrarà a concurs la primera fotografia.

Què pots guanyar?

Les fotografies participants s’englobaran en una única categoria que té l’objectiu de captar l’essència de la cultura popular de les Festes de Sant Joan i els Elois:

  • Primer premi: 100 euros per gastar en comerços i establiments adherits a la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès i impressió de la fotografia en una lona que es penjarà en un equipament municipal durant l’exposició “Elois, cavalls, mules i Prats” de les Festes de Sant Joan i Elois 2022.
  • Segon premi: Val familiar per la temporada 2021-2022 a la piscina municipal de Prats de Lluçanès.

Com se sabrà qui ha guanyat?

Els noms de les persones guanyadores es donaran a conèixer abans de la Fira de Sant Jaume a través del web municipal, dels canals de comunicació municipals i a través d’un missatge a la fotografia guanyadora.

Consulta les bases completes AQUÍ.