22.4 C
Prats de Lluçanès
dissabte, 22 de juny de 2024
Inici Ensenyament Els joves del Lluçanès tindran, aquest estiu, un ESTIU INQUIET!

Els joves del Lluçanès tindran, aquest estiu, un ESTIU INQUIET!

El Consorci del Lluçanès impulsa: ESTIU INQUIET un programa d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves a partir de 12 anys

273

 

El Consorci del Lluçanès impulsa: ESTIU INQUIET un programa d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves a partir de 12 anys. Es tracta d’una experiència pilot que pretén dotar d’oportunitats als joves del territori en un temps, les vacances escolars, on fins ara no hi havia massa oferta.

La proposta es concreta amb activitats com: taller d’audiovisuals, gim jove, activitats esportives a l’aire lliure, curs de premonitor de lleure, monogràfic de pintura mural i multiesport que es portaran a terme durant tot el juliol als municipis d’Olost, Prats de Lluçanès, St. Boi de Lluçanès i St. Feliu Sasserra. La cloenda serà una jornada recreativa el 27 de juliol al parc d’aventura «Estiulaventura» de Campdevànol on s’hi troba la tirolina més llarga de Catalunya.

De manera transversal es treballaran els valors de l’estima, el respecte, la conservació i l’interès pel propi municipi i pel territori i les competències personals del treball en equip, l’autonomia, la solidaritat, l’empatia, l’esforç, responsabilitat, gestió de les emocions i relació interpersonal.

Per decidir les activitats s’han passat enquestes a través de l’Institut Castell del Quer i s’ha convidat als mateixos joves a formar part dels grups de treball per dissenyar les activitats. A més, el projecte pretén garantir l’accés a tots els joves i per tant el preu de les activitats s’han subvencionat gairebé en la seva totalitat, amb unes quotes que van dels 5 als 20 euros.

Les inscripcions estaran obertes des del 4 de juny fins el 20 de juny i es podran formalitzar al Consorci del Lluçanès o bé als ajuntaments. Butlleta d’inscripció

El projecte es condueix des de les àrees d’educació i esports del Consorci del Lluçanès, juntament amb els Serveis Socials i l’àrea joventut de Prats de Lluçanès i s’emmarca dins el pla territorial Lluçanès Territori Educador 2018-2020 i Educació 360.

TRIPTIC_ESTIU_INQUIET

Curs de monitors a partir de 16 anys

Vols fer el Curs de monitor/a dinamitzador/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil? Ara pots fer el curs i les pràctiques al juliol al !! Per a joves a partir de 18 anys! Apunta’t abans del 29 de juny!

Notícia publicada al web del Consorci del Lluçanès