Arriba una nova edició del “Juguem a Prats”, l’espai de lleure a Prats de Lluçanès per als infants durant les festes de Nadal. El certamen es durà a terme al pavelló municipal del poble durant els dies 27, 28 i 29 de desembre, amb horari d’obertura entre les 10 del matí i la 1 del migdia, i les 4 de la tarda i les 8 del vespre.

Els més petits de la casa podran gaudir d’un espai amb zona d’inflables i jocs, una zona infantil i un espai de ludoteca. A més, durant els tres dies d’obertura, es duran a terme diferents activitats amb horaris concrets, com ara representacions teatrals de “Contes del Món”, zumba familiar, les visites dels Estelladors, la Colla Gegantera i el Patge Reial, i l’Escola Motriu o el Campionat d’Escacs (aquestes dues activitats requereixen inscripció prèvia en aquesta pàgina web).

De la mateixa manera que l’edició anterior, hi haurà activitats gratuïtes fora del “Juguem a Prats” en diferents espais de Prats de Lluçanès i que requereixen inscripció prèvia (aquí) fins al dia 28 de desembre. Una de les propostes és l’activitat “Contes del Món” a l’Espai. A més, s’han organitzat dos tallers d’esport, un de tir amb arc a la zona esportiva i un d’skate a l’skate parc.

Pel que fa a les tarifes per accedir al recinte del pavelló municipal, es mantenen els mateixos preus que en l’edició passada:

TEMPORALITAT JORNADA PREU INDIVIDUAL PREU FAMILIAR ÚNIC (Infants de nuclis familiars de 2 o més germans)
3 dies abonament Completa 20 euros 38 euros
Mitja 12 euros 20 euros
1 dia Completa 8 euros 15 euros
Mitja 5 euros 7 euros