El ‘Fes-te l’Agost’ atrau tota mena de públic i enguany, amb una graella totalment musical, no va ser menys. Les propostes comptaven amb actuacions tant d’artistes locals com propostes emergents d’arreu del territori que van aconseguir atraure un bon nombre d’assistents, més de 680 en el total dels cinc concerts que es van celebrar als renovats jardins de Cal Bach.

Amb més de 200 veus d’alumnes i acompanyants, es donava tret de sortida al 17è cicle del ‘Fes-te l’Agost’. Molt ben dirigits per Jordi Costa, es va oferir una cantada que acabava amb els ‘Encants del Món’, un taller de cant que des de fa anys ha arrelat a Prats de Lluçanès i que anima a cantar amb boniques cançons d’arreu del món.

El fantàstic concert d’Anna Andreu va servir de presentació ‘d’Els mals costums’, el seu darrer disc amb duet que forma amb Marina Arrufat a la bateria. La dolça veu i la perfecta compenetració de les dues artistes van crear l’ambient perfecte per una gran vetllada al segon divendres del cicle.

Ferran Orriols, amb la seva veu i guitarra va oferir un repertori de temes propis i de Nyandú que va entusiasmar al nombrós públic de la comarca que l’acompanyava. Unes peces íntimes que el cantant de la Torre d’Oristà va voler presentar i que formen part del seu nou projecte en solitari.

El quart espectacle, va anar a càrrec dels germans empordanesos Rusó i Ian Sala. El concert va servir per intercanviar cançons dels repertoris dels músics empordanesos. Folk de sirena, com ells n’anomenen, improvisació i molt bon humor a l’escenari, van sorprendre a tots els assistents.

Finalment, el pradenc Manel Bartons va tancar el cicle, el passat 27 d’agost amb la presentació del seu primer disc ‘Y el verso cae al alma’. En aquest cas, l’actuació es va desplaçar als jardins de la Farmàcia, ja que més de 160 persones no es van voler perdre el debut en solitari del cantant i compositor local. Manel Bartrons, amb el seu teclat va repassar els diferents temes propis que ha anat composant durant els mesos de pandèmia. Les seves lletres, s’inspiren en la valentia, la superació, l’amor i la vida i van servir per tancar de la millor manera el ‘Fes-te l’agost’ del 2021.

El regidor de Cultura, Jordi Batriu valora molt positivament el salt endavant que ha fet el cicle. L’edició d’enguany hi ha hagut un increment en la qualitat de les actuacions, que ha comportat una bona resposta de públic malgrat les circumstàncies derivades de la pandèmia.