Diumenge 6 de desembre se celebrarà la 12a edició del Festival Itineràncies a Prats amb la direcció artística d’Ada Vilaró. Podeu consultar el cartell del festival aquí.

Enguany es programa tota una jornada cultural amb música i dansa als jardins de Cal Bach durant el matí amb els espectacles Cia. Pau Palaus i “Roges” de Miquel Barcelona i Helena Gispert.

A la tarda, tindrà lloc l’acció artística “Llum en temps de foscor”, a l’ermita de Sant Sebastià, que comptarà amb la participació dels nens i nenes de 6è de primària de l’escola Lluçanès i FEDAC Prats.

Per començar a preparar l’acció, ja es pot veure el vídeo promocional on participen els nens i nenes explicant què és per ells i elles la llum en temps de foscor.

Finalment, a 2/4 de 7 de la tarda, a sala Polivalent tindrà lloc l’espectacle de circ i música amb la Cia. Pau Palau “Zloty”.

Tots els actes són gratuïts i tenen aforament limitat segons l’ordre d’arribada. El festival es farà respectant totes les mesures de seguretat i prevenció vigents, com l’ús obligatori de mascareta i la distància social.