L’entrada al mes de desembre ens acosta ja a les festes de Nadal. Des de les regidories de Cultura, Festes, Joventut i Comerç s’ha treballat transversalment per crear una programació amplia i diversificada perquè petits i grans gaudeixin de les festes de Nadal al poble. Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Un any més, les entitats i escoles del poble se sumen en l’organització de diversos actes, com per exemple la cantada de Nadales pels carrers del poble a càrrec dels alumnes de l’EMAL o el recital de dites, poemes i cançons a càrrec de l’Escola Lluçanès.

Des de l’Espai Social de la gent gran se celebrarà la Torronada amb el concert de Nadal de la Coral Sant Jordi de Prats.

Els més petits de casa, faran cagar el tió durant l’espectacle “La caputxeta, el caçador i el tió” de la Maleta de Lleure.

La nit del 24 de desembre el Pavelló Municipal s’omplirà de festa i gresca amb el Txupitasso de Nadal. El Bingo Reial, l’arribada dels carters reials i el Cap d’Any Infantil i la revetlla de Cap d’Any són alguns dels altres actes destacats.

Per celebrar l’entrada d’any tindrà lloc el concert de Nadal amb Lluçaveus el divendres 3 de gener i el diumenge 5 de gener, els carrers de Prats es tornaran a omplir de màgia, il·lusió, fanalets i regals amb la gran arribada de la Cavalcada Reial.

D’altra banda, fins el 6 de gener podeu passejar pel carrer Major i gaudir dels diversos pessebres que durant les festes de Nadal ompliran de vida els locals comercials buits del centre del poble.

Una altra novetat destacada és el Mercat de Nadal situat a la plaça de l’Església amb parades de productes nadalencs. S’estrenarà el diumenge 15 de desembre, coincidint amb la Fira de Santa Llúcia i s’estendrà els dies 21, 23 i 24 de desembre en horari de 10 del mati a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre.