Ja es coneixen els guanyadors dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de Prats d’aquest 2019, organitzat per l’Ajuntament de Prats i la Unió de Botiguers i Comerciants del poble. Enguany, Cal Vetes ha guanyat en la categoria de l’aparador amb més qualitat artística; l’aparador de Nadal de l’Agrobotiga ha estat escollit el més sostenible i respectuós amb el medi ambient i Cal Padessé, l’aparador que reflecteix millor les tradicions catalanes nadalenques.

El jurat format per Elisabet Dealbert, Júlia Noblom i Ariadna Marginedas han estat les encarregades d’avaluar els dissenys dels aparadors dels diferents comerços que han participat a la 39a edició del concurs d’aparadors de Nadal.

Els guanyadors de cada categoria s’emportaran una experiència gastronòmica i un lot de productes del Lluçanès. L’entrega dels premis serà el dia 22 de gener durant els actes de la Festa Major de Sant Vicenç.

Us animem a visitar els aparadors guanyadors i a tota la resta de participants. Els aparadors de #NadalPrats estaran engalanats fins el proper 6 de gener.

Aquest divendres al matí, la regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, i el regidor d’Entitats, Josep Vilà han lliurat els distintius als diferents establiments guanyadors.

Cal Vetes: aparador amb més qualitat artística

L’Agrobotiga: Aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient

Cal Padessé: Aparador que reflecteix millor les tradicions catalanes nadalenques