Un total de 67 fotografies van participar al VI Concurs d’Instagram de les Festes de Sant Joan i els Elois d’enguany. Les instantànies correctament etiquetades amb #SantJoaniElois2018#PratsdeLluçanès i que seguien el perfil @pratsdellucanes optaven a guanyar la millor fotografia de les categories “el Petardàs infantil i la flama del Canigó”, “el Cros de Sant Joan” i de “la Passada i el Contrapàs”.

El jurat, format per les fotògrafes del Lluçanès, Anna Munujos, Eva Freixa i Montse Argerich van escollir les imatges guanyadores de les categories “Petardàs infantil i flama del Canigó” i “Cros de Sant Joan” i les tres imatges finalistes de la “Passada i el Contrapàs”. Com a novetat, enguany els pradencs van poder votar a través de la web entre les tres finalistes la imatge guanyadora d’aquesta categoria.

Finalment, aquestes han estat les fotografies guardonades:

Henri Requena (@Henri Requena) per a la categoria del Cross de Sant Joan

Paco García (@pacogcmd) per a la categoria de la Flama del Canigó i Petardàs Infantil

Gemma Farrés (gem_93) per a la categoria de La Passada i el Contrapàs

El premi és un val de 50 euros per comprar als establiments de la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès, per al guanyador de cadascuna de les categories.

L’entrega de premis serà el proper diumenge 15 de juliol al Racó de les Experiències del Mercat. A partir de la Fira de Sant Jaume, totes les instantànies participants es podran veure a l’Espai Social de la Gent Gran.