Entraran a formar part del concurs totes aquelles persones que pugin fotografies a Instagram amb les dues etiquetes #SantJoaniElois2018#PratsdeLluçanès i que segueixin el perfil @pratsdellucanes.

 • Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/)
 • Les fotografies participants es dividiran en tres categories:
  • Rebuda de la Flama del Canigó i actes de la Revetlla de Sant Joan
  • Cros de Sant Joan amb motiu del 40è aniversari
  • La passada i el Contrapàs
 • El concurs comença el 22 de juny de 2017 a les 00:00 h i acaba el 25 de juny a les 23:59 h.
 • Es valorarà que les fotos siguin fetes amb dispositiu mòbil.
 • Cada concursant podrà presentar fins a 5 fotografies.

Premis

Un val de 50 euros per comprar als establiments de la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès, per al guanyador de cadascuna de les categories:

 • Rebuda de la Flama del Canigó i actes de la Revetlla de Sant Joan
 • Cros de Sant Joan amb motiu del 40è aniversari
 • La passada i el Contrapàs

Jurat

El jurat estarà format per 3 professionals i aficionats a la fotografia i el disseny del Lluçanès i de Prats de Lluçanès. El jurat escollirà la imatge guanyadora de les categories ‘Rebuda de la Flama del Canigó i actes de la Revetlla de Sant Joan’ i ‘La passada i el Contrapàs’. També escollirà les 3 fotos finalistes de la categoria ‘Cros de Sant Joan amb motiu del 40è aniversari’

L’elecció de la fotografia guanyadora de la categoria ‘Cros de Sant Joan en motiu del 40è aniversari’ es farà per votació popular a través del web municipal de Prats de Lluçanès. El termini per votar les 3 fotos finalistes de la categoria seràdel 28 de juny al 8  de juliol.

Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer a partir del 9 de juliol de 2017, a través dels comptes de Facebook, Instagram i Twitter de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, al web, i a través d’un missatge a la fotografia guanyadora.

El dia 15 de juliol, totes les fotografies estaran exposades al Racó de les Experiències del Mercat, on també s’entregaran els premis. Fins a la Fira de Sant Jaume, les fotografies s’exposaran a l’Espai Social de la Gent Gran.

Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu comunicacio@pratsdellucanes.cat per coordinar els detalls de l’entrega dels premis que tindrà lloc el diumenge 15 de juliol al Racó de les Experiències del Mercat.

Ús de les imatges

La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes #SantJoaniElois2017 i #PratsdeLluçanès significa l’acceptació d’aquestes bases.

Totes les imatges que participin en el concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès a través de les xarxes socials i el web municipal citant-ne l’autoria.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.