Prats de Lluçanès presenta un concurs obert a la ciutadania en el marc dels actes de Sant Jordi 2023. Es tracta d’una iniciativa que convida els veïns i veïnes a trobar la ubicació exacta de cinc petites escultures de l’artista Isaac Cordal, situades en diferents espais del poble. D’aquesta manera, el consistori vol posar en valor aquest patrimoni artístic que ja forma part del paisatge urbà del municipi.

Isaac Cordal és un artista espanyol, establert entre Brussel·les i Galícia, que treballa escultures, instal·lacions i fotografia a l’espai públic i expositiu. L’emplaçament escollit és una part fonamental de la seva obra, en la que utilitza l’humor i la ironia d’una manera dosificada i ambigua. En el marc del projecte Art i Mur Osona, l’artista va realitzar cinc petites escultures a cinc llocs diferents del centre de Prats de Lluçanès.

Terminis

El termini de participació comença el mateix dia que es publica aquesta notícia i finalitza el 23 d’abril.

Com participar-hi?

Les persones que vulguin participar en el concurs, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça turisme@pratsdellucanes.cat amb la següent informació:

  • Nom i cognom del/la participant.
  • Fotografia de cada escultura, en total, 5. És imprescindible que a les fotografies hi aparegui la persona que participa en el concurs per tal de confirmar que és qui ha trobat l’escultura.

Qui guanya?

Es premiaran les 10 primeres persones que enviïn les 5 fotografies amb les ubicacions correctes.

Premis

Les 10 primeres persones que encertin la ubicació de les escultures rebran un llibre i una rosa.

Anunci de les persones guanyadores

Les persones guanyadores seran informades via correu electrònic i s’anunciaran els seus noms a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament.

Condicions legals

En el moment d’enviar les fotografies per entrar a participar en el concurs, les persones participants accepten les següents bases:

  • S’assumeix la responsabilitat pel que fa a l’autoria i l’originalitat de les fotografies.
  • Es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge exigits per la llei de les persones o entitats que hi apareguin fotografiades, amb total indemnitat per part de l’organització.
  • Es té el consentiment de representants legals de menors que hi puguin aparèixer. L’organització, en cap cas, no assumirà aquesta responsabilitat ni les conseqüències que se’n puguin derivar.
  • Les imatges podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès sense límit temporal.