Portada i contraportada guanyadores del Concurs de Cartells de les Festes de Sant Joan i els Elois 2020. Autors: Ricard Puigferrat i Ariadna Marginedas, respectivament.

Un any més, l’alumnat de l’Escola Bressol La Pitota, l’escola FEDAC Prats, l’Escola Lluçanès i de l’Institut Castell del Quer, han participat al XXIII Concurs de Cartells de les Festes de Sant Joan i els Elois 2020.

Unes Festes que enguany no se celebraran com és habitual. Malgrat tot, les entitats implicades estan treballant per mantenir les tradicions i garantir-ne la seva celebració d’una forma diferent a la que s’està acostumat.

Enguany, el programa de les festes digital constarà de la portada realitzada per Ricard Puigferrat Dealbert de 6è de primària de l’Escola FEDAC Prats. D’altra banda, la contraportada estarà il·lustrada amb l’obra de l’Ariadna Marginedas Masramon, de 2n d’ESO de l’Institut Castell del Quer.

Aquest doncs ha estat el veredicte del jurat reunit telemàticament, format pels pradencs Montse Argerich, Jordi Pey i Marc Sangrà, professionals de fotografia i arts plàstiques, el regidor d’Entitats, Josep Vilà i Pol Cruz, president de la Comissió de Festes.

D’altra banda, de tots els cursos des de P-2, on tots els nens i nenes han estat premiats, i fins a 2n d’ESO s’ha escollit el millor cartell de cada curs.

A continuació, podeu veure els cartells premiats de cada curs escolar:

P-3: Nil Tarrés Vilà
P-4: Guillem Plans Codina
P-5: Arlet Braceros Sucarrat
1r: Aya Haourigui
2n: Nil Salada Ballús
3r: Anna Gorchs Rocadembosch
4t: Arnau Plans Molas
5è: Èlia Dinarès Ribó
6è: Ricard Puigferrat Dealbert. DIBUIX GUANYADOR DE LA PORTADA DE LES FESTES DE SANT JOAN I ELS ELOIS 2020
1r ESO: Pau Magem Such
2n ESO: Ariadna Marginedas Masramon. DIBUIX GUANYADOR DE LA CONTRAPORTADA DE LES FESTES DE SANT JOAN I ELS ELOIS 2020