El pròxim dissabte 20 de maig, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès presentarà dos nous equipaments municipals: l’àrea d’autocaravanes i el nou magatzem municipal.

Des de la passada Setmana Santa, tots els amants del turisme amb autocaravana poden visitar Prats de Lluçanès i gaudir de tots els serveis necessaris amb la nova zona habilitada a l’antiga discoteca. Aquest nou equipament s’engloba dins el projecte “Osona, territori camper”, amb el qual  el Consell Comarcal d’Osona ha adequat 12 àrees d’autocaravanes a diferents municipis dins els Plans de foment territorials de Turisme. Aquest equipament és finançat per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

La primera àrea d’autocaravanes del Lluçanès, situada enmig de la C-62, l’Eix del Lluçanès, complementa l’oferta de recursos turístics a la comarca. Al mateix temps aquesta inversió ajudarà a augmentar el turisme local i estranger. Els últims anys hi ha una tendència a l’alça del turisme amb autocaravana. Els serveis disponibles a l’àrea d’autocaravanes són: subministrament d’aigua, punts d’electricitat, punt de recollida d’aigües residuals, mòdul de lavabo i dutxa i zona de pícnic.

L’estada permesa per autocaravana és d’un màxim de 48 hores i el preu dels serveis és d’1 euro per dues hores de servei elèctric i accés als lavabos.

La jornada de portes obertes s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí a Les Tres Fonts. Es farà un recorregut a peu fins a l’àrea d’autocaravanes, situada a l’antiga discoteca. Un cop allà hi haurà una degustació de coca i llonganissa pels assistents, i també es podran visitar les instal·lacions del nou magatzem municipal.