El cicle musical d’estiu a Prats, el Fest-te l’Agost celebrarà la seva 15a edició amb una programació molt diversa, amb estils i propostes musicals per a tots els gustos.

Un any més, els vespres dels divendres d’agost són sinònim de música i cultura a Prats de Lluçanès amb l’arribada dels concerts del Fest-te l’Agost. Enguany s’han programat 5 actuacions musicals, una per a cada divendres del mes d’agost, que es podran escoltar i viure de forma gratuïta a partir de les 10 del vespre als jardins de Cal Bach de Prats.

El Fes-te l’Agost 2019 engegarà el 2 d’agost amb l’espectacle musical en playback a càrrec de Jubi’s i el grup teatral Pep.

El grup Intana, presentarà a Prats les seves sonoritats càlides cantades en català i en anglès el 9 d’agost i Beat Voices, el grup de joves veus a capella, repetiran en aquesta edició el divendres 16 d’agost. El cantautor de música pop en acústic, Roger Argemí, portarà la seva personal proposta als Jardins de Cal Bach el 23 d’agost. La darrera cita del cicle serà el 30 d’agost amb la Jazz Band, Men in Swing.