La suspensió del mercat dels diumenge a Prats de Lluçanès es manté fins a nou avís arran del decret d’alarma aprovat el passat 14 de març, on es prohibeix qualsevol tipus de concentració de la població per intentar frenar la propagació del coronavirus.

Des de l’Ajuntament de Prats s’informa que el subministrament d’aliments bàsics queda assegurat amb el comerç local, on gran part dels establiments ofereixen lliurament de comandes a domicili, i també amb l’associació Lluçanès a taula, formada per productors, productores, elaboradors i elaboradores de la comarca.

La mesura, aplicada de forma excepcional des de fa un parell de setmanes, encara s’allargarà unes setmanes més, com a mínim mentre segueixi decretat l’estat d’alarma previst, a hores d’ara, fins a l’11 d’abril.

L’alcalde Jordi Bruch explica que des del consistori també s’estan prenent totes les precaucions de les que es té competència directa. Bruch anima seguir les mesures i recomanacions de seguretat i d’higiene, i així continuar contenint al màxim la propagació de la pandèmia.