Al centre del poble, al costat de la plaça del’Església, la Fleca Fusté -més coneguda com a Cal Padessé– fa 150 anys que elabora pa de pagès, coques de forner i diverses especialitats en brioixeria i pastisseria.

L’establiment ha estat reconegut amb un dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, en la categoria de 150 anys o més d’antiguitat. Durant cinc generacions de forners Cal Padessé ha ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

El lliurament de premis va tenir lloc dimecres al vespre al Palau de la Generalitat i l’encarregat de lliurar la distinció al Jordi Fusté, de Cal Padessé, va ser el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Enguany, la Generalitat ha atorgat els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris a un total de 30 comerços catalans en actiu amb cent o més anys d’antiguitat, i a d’altres 15 establiments comercials, amb cent cinquanta o més anys.