L’alcalde de Prats, Isaac Peraire, acompanyat de l’arxiver itinerant de la Diputació, Jordi Vilamala i l’arxivera municipal, Montse Rovira.

L’arxiu municipal de Prats de Lluçanès compta, des d’aquest divendres, amb les actes dels plens digitalitzades d’entre els anys 1732 i 2012 i amb un fons de 2.855 fotografies del municipi i 198 reportatges, que daten des de finals dels segle XIX fins a l’actualitat.

Aquest treball ha estat possible a través del programa de digitalització de la Diputació de Barcelona.

L’arxiver itinerant de la Diputació de Barcelona, Jordi Vilamala ha fet entrega del fitxer amb tots aquests arxius que formen part de la memòria històrica del poble a l’alcalde de Prats, Isaac Peraire. A la trobada també hi ha participat l’arxivera municipal, Montse Rovira.

Les actes municipals d’entre els anys 1968 -2012 seran visitables a través d’aquest enllaç. La resta de material es pot consultar a l’Arxiu de Prats de Lluçanès. Cal recordar que els horaris del servei són de dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 hores i el primer dissabte de cada mes de 10.00 a 13.00 hores.

Per continuar amb la línia d’aquesta acció, a dia d’avui s’està treballant per aconseguir la digitalització de les actes dels plens a partir del 2012 i fins a l’actualitat.