Prats ha homenatjat a la gent gran en una nova edició d’aquesta festa, organitzada des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament, i ha comptat amb l’assistència de prop de 180 persones.

La Festa va començar amb la celebració de la Missa, acompanyada per la Coral Sant Jordi de Prats. Tant les lectures de la celebració, com les pregàries i les ofrenes, van estar preparades pel Sr. Ramon Besora, i les mateixes les van llegir diferents voluntaris, tant de jovent com de gent gran del poble. Així, la primera lectura va ser llegida la pubilla i l’hereu del poble, Judit Solanas i Just Font; i la segona lectura, el Josep Bruch i la Montserrat Gomis. Les pregàries van ser llegides per l’alcalde, Isaac Peraire. Finalment, van encapçalar les ofrenes la Teresa Jordà i el seu nét Eric Girvent, la Corona Vall i la Rosa Riera. També van ajudar amb les ofrenes els germans Jordi i Aïna Bruch, i els joves Aleix Muntadas, Just Font i Judit Solanas.

Seguidament, el Pavelló Municipal va acollir el dinar, gratuït per als majors de 65 anys i empadronats a la població, i que va comptar amb prop de 180 comensals. Enguany, va tornar a ser servit per les pubilles i hereus i altres voluntaris del poble.

En aquesta ocasió, es va homenatjar Teresa Riba i Portet, i Emilio Roca i Colell, de 95 i 90 anys respectivament, per ser les dues persones més grans de la Festa i que no havien estat reconeguts anteriorment.

Finalment, es va acabar la festa amb un concert dels ripollesos Els Randellaires, que ens van oferir un repertori de cançons tradicionals del ripollès i del Lluçanès, entre d’altres.

Finalment, recordem que des d’ahir dilluns 10 d’octubre, i fins divendres 14, es pot visitar a la Sala de Cal Bach una mostra de labors i treballs manuals realitzats pels usuaris del Centre de Dia Bonasort de Prats.