L’Ajuntament de Prats manifesta el rebuig a la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem en relació al judici de l’1 d’octubre i la causa independentista, que ha decretat penes de presó d’entre 13 i 9 anys per Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Quim Forn i Dolors Bassa, constatant que representa una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Aquest migdia mig centenar de persones s’han concentrat davant de Cal Bach on s’ha llegit la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Assemblea per demanar l’amnistia per als presos i preses polítiques i en defensa del dret d’autodeterminació. De fet, el consistori ja ha convocat un ple extraordinari demà dimarts 15 d’octubre a les 8 del vespre per tal d’aprovar aquesta moció.

L’activitat institucional de l’Ajuntament queda suspesa fins la celebració del ple extraordinari.

Des de l’Ajuntament de Prats es dona suport a totes les mobilitzacions de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, tant a nivell nacional com internacional, i es convida la ciutadania a participar en totes les lluites compartides i pacífiques a favor dels drets i les llibertats que s’organitzaran en les properes hores. Així com comprometre’ns a participar en l’acte convocat pel President de la Generalitat, Quim Torra, el dia 26 d’octubre al Palau de la Generalitat.