El servei de recollida de residus és un servei essencial i per tal de poder garantir el seu correcte desenvolupament l’empresa que el realitza, Recollida de Residus d’Osona (RRO) està prenent mesures per prevenir el contagi i la seguretat laboral dels seus treballadors i la ciutadania.

D’aquesta manera doncs, des de l’Ajuntament de Prats es demana a la ciutadania que es tinguin en compte les següents mesures:

Tota la població ha de dipositar compreses, bolquers i mocadors i tots els residus d’higiene personal en bosses ben tancades i resistents, és recomanable utilitzar dues bosses. La bossa amb els residus anteriors, podrà anar amb la fracció resta o rebuig dels residus domèstics sempre que estigui tancada hermèticament i introduïda en una altra bossa tancada hermèticament.

Pel que fa al calendari de recollida porta a porta, aquest continua sense cap modificació. S’aconsella però extremar la tria selectiva i tenir més cura que mai de no barrejar les fraccions, ja que els operaris no faran inspeccions tan acurades com fins ara.

Aprofitem per recordar que davant la manipulació dels cubells s’aconsella seguir també les mesures de seguretat i prevenció, com ara utilitzar guants, desinfectants a base d’alcohol i rentar-se les mans.

El servei de deixalleria i la recollida de trastos han quedat suspesos fins a nou avís. Es recomana que tothom mantingui aquests residus a casa fins que es recuperi la normalitat.

Ara que tenim més temps, tenim l’oportunitat de reciclar encara millor. Des de l’Ajuntament agraïm la responsabilitat i col·laboració de pradencs i pradenques per respectar les mesures preventives determinades.