El passat diumenge, al Passeig del Lluçanès es va celebrar una altra edició de la Festa de l’Esport. A partir d’una proposta de la Taula d’Esports del municipi es va decidir que enguany se celebraria abans d’acabar el curs escolar per tal que els nens i nenes poguessin fer un tast de diferents activitats esportives i així saber si volien continuar amb la pràctica el curs següent.

Les entitats que van participar van ser: el Club Tenis Prats amb un mini tenis i diferents jocs, el Futbol Club Pradenc amb activitats relacionades amb el món del futbol, la Unió Excursionista amb un rocòdrom inflable que va agradar a petits i grans, Set de córrer amb un circuit per asfalt i terra, el Club Billar Prats que va obrir les seves portes per donar a conèixer un joc encara bastant desconegut per als més petits. Alhora també hi havia un tres en ratlla gegant i una activitat amb cadires de rodes per conscienciar de les dificultats que poden tenir els que s’han de moure mitjançant aquest.

La més de vuitantena de nens i nenes que van participar de la Festa de l’Esport havien de passar per totes aquestes entitats i practicar l’esport en un format gimcana, al finalitzar rebien un petit detall.

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès es fa una valoració molt positiva de l’activitat i agraeix la implicació de totes les entitats i persones que han fet possible la Festa de l’Esport.