L’alcalde de Prats de LluçanèsIsaac Peraire, i el Director d’Institucions de Caixabank,Antoni Noguera, han signat un acord pel qual l’Obra Social la Caixa col·laborarà en el projecte de millora del Club de Jubilats.

A la signatura també hi han estat presents Montse Camprubí, directora de l’oficina de Caixabank a Prats de Lluçanès i Manel Martín, director de l’Àrea de Negoci del Bages i el Solsonès de la mateixa entitat.

Peraire ha explicat que amb la signatura d’aquest acord s’estableix un marc de col·laboració en què es promourà la realització del projecte de millora del conegut com a Club de Jubilats.

Per altra banda, la regidora d’Acció socialAnna Plans, ha insistit en què amb la signatura feta es posa un gra de sorra perquè el Club de Jubilats, un lloc tan emblemàtic pel poble, torni a omplir-se de vida.

Tanmateix, Plans remarca que des de l’Ajuntament es té com a objectiu garantir la prestació de serveis als veïns del municipi i vetllar per la qualitat d’assistència a tots els col·lectius socials.

El director d’Institucions de CaixaBank, Antoni Noguera, per la seva banda, ha destacat que el suport a la gent gran és un dels eixos prioritaris d’actuació de l’Obra Social la Caixa.Noguera ha manifestat que l’acord és fruit del compromís de CaixaBank amb el municipi i la comarca.