El Centre de Dia de Prats impartirà a partir del mes de setembre 10 sessions de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. Es tracta del  grup de suport emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és un curs de formació.

Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Les persones que hi participin s’han de comprometre a  voler compartir la seva experiència amb les altres persones que es troben en la mateixa situació i a assistir a totes les sessions.

Es disposa d’ajut psicològic a càrrec d’un neurpiscòleg de l’associació de malalts d’Alzheimer de Barcelona i té una durada de 10 sessions d’una hora i mitja.

Les sessions del grup es realitzaran Grup de suport emocional i ajuda mútua al Centre de Dia de Prats. La data d’inici és el dimarts 17 de setembre.

Per a més informació, podeu contactar al Centre de Dia al telèfon 938560315 o al correu electrònic centrededia@pratsdellucanes.cat.