L’Ajuntament de Prats ha quedat constituït pels 11 regidors i regidores que formaran part del mandat 2019-2023. L’acte de constitució del consistori s’ha realitzat aquest matí durant la sessió extraordinària, en què els regidors i regidores electes han pres possessió, i Jordi Bruch, cap de llista de Junts per Prats, ha estat nomenat alcalde de Prats de Lluçanès.

Els 11 regidors del consistori han promès el càrrec per la República i el RAP i Junts per Prats també han posat èmfasi en els pradencs, pradenques, la comarca, els presos i els exiliats polítics.

Isaac Peraire ha manifestat durant la sessió la seva renúncia a encapçalar la llista d’ERC Prats, situant així a Montserrat Boladeres com a candidata.

La sessió ha continuat i ha arribat el moment de la votació a mà alçada de l’alcalde o alcaldessa del poble. Cada un dels partits ha donat suport només a la seva pròpia formació.

D’aquesta manera doncs, i atès que en la votació no hi ha hagut majoria absoluta per a cap candidat, Jordi Bruch, representant de la llista més votada a les passades eleccions municipals del 26 de maig, ha estat nomenat alcalde de Prats. Isaac Peraire, ha entregat la vara a Jordi Bruch que ha promès el càrrec tot seguit.

A continuació, han pres la paraula els caps de totes les llistes, de menor a major representació.

Així doncs els regidors i regidores del mandat iniciat avui són:

– Jordi Bruch Franch (Junts per Prats)
– Jordi Batriu Font (Junts per Prats)
– Vanessa Gómez Pedragosa (Junts per Prats)
– Isaac Romero Casals (Junts per Prats)
– Josep Vilà Sucarrats (Junts per Prats)
– Isaac Peraire Soler (ERC Prats)
– Montserrat Boladeres Bach (ERC Prats)
– Pere Vila Vilalta (ERC Prats)
– Montserrat Juvanteny Canal (Movem Prats)
– Ferran Chacón Gost (Movem Prats)
– Enriqueta Bosch Pascual (RAP)

Podeu recuperar la sessió completa AQUÍ.
Galeria d’imatges del Ple de Constitució.