LA REPÚBLICA QUE FAREM

El diumenge 19 de març fem parada informativa al mercat de Prats, en el marc de la campanya “La República que farem”, per explicar, parlar i debatre sobre el nou país que construïm. Vine, i participa-hi!

En la mateixa campanya, el passat dijous 2 de març a darrere l’Ajuntament Vell va tenir lloc la xerrada-col·loqui “erveis socials, seguretat social i pensions a la nova República”, amb el Cesc Iglesies (Secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya). Des del grup d’ERC Prats, compromesos amb el procés de fundació de la República Catalana, seguirem acostant el debat i fent partícep a tothom d’aquest.

PROPOSTES AL PLE

Per unanimitat, es van aprovar la proposta d’ERC de donar suport al sector agroalimentari català, demanant l’establiment d’un contracte de país entre aquest sector i la societat en que es reconegui la importància que aquest té; i la moció per donar suport a l’acollida immediata de persones refugiades i migrants.

UN RECORD PER A LA FINA

Massa d’hora se n’ha anat la Fina Domènech, una DONA amb majúscules, pradenca i independentista, una persona amb valors, fortes conviccions i esperit crític. Fina, gràcies pel compromís, suport i presència necessària que tant persistent teníem com a equip i com a poble.També per a tu, guanyarem.