PLAD’ORDENACIÓURBANÍSTICA MUNICIPAL

Va ser amb el Govern d’ERC el ja llunyà 2006 que es va començar el procediment per a tenir un Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que pogués substituir les “Normes
Subsidiàries” vigents des de l’any 1989. Una eina necessària que havia i ha d’ajudar a això, ordenar urbanísticament el poble. Després de tants anys, i de ja haver denunciat la deixadesa en el procés de redacció, la poca participació, ara veu la fi, de forma definitiva, amb la seva aprovació final. Es publicarà properament i ja serà vigent.

ELS VOLEM A CASA

L’apropament dels presos i preses polítiques en presons catalanes és complir la llei penitenciària. Era una tortura afegida per a familiars i amics que visitaven a les persones preses haver de fer més de 1400 quilòmetres per a una visita de 40 minuts darrere un vidre. Però el que exigim és el seu alliberament, són ostatges polítics que el seu gran delicte ha estat complir amb el mandat democràtic sorgit de les urnes que hem omplert la ciutadania. No pararem fins a veure a l’Oriol, la Carme, el Quim, el Josep, als Jordis,
la Dolors i el Raül, així com la Marta, el Carles, la Meritxell, el Toni, el Lluís, l’Anna i la Clara, lliures i a casa.

SANT JOAN I ELS ELOIS 2018

Agraïm a totes les persones i entitats que van fer possible les activitats entorn de les Festes de Sant Joan i els Elois, que van tornar a omplir els carrers i les places de festa i tradició. Així i com la participació que hi va haver.