Aquesta setmana s’han produït canvis en la plantilla municipal, principalment per la jubilació de dues treballadores municipals: Fina Ribó, recepcionista durant 24 anys de les oficies de l’Ajuntament i Montse Ballús, que ha estat auxiliar de l’Escola Bressol La Pitota durant 10 anys. Aquesta setmana també s’ha acomiadat a Albert Blanqué que ha agafat una excedència de dos anys, després de 24 anys d’exercir com a conserge de l’Escola Lluçanès.

En aquest sentit, ja començat a treballar el nou conserge de l’Escola Lluçanès, Jordi Aranda. Una plaça que ocupa per haver obtingut la millor puntuació a la convocatòria pública celebrada entre els mesos de juny i juliol.

Entre les tasques a desenvolupar, el conserge ha de controlar els accessos a l’escola, obrir-la i tancar-la a l’inici i al final dels horaris, recollir i distribuir la correspondència i fer els encàrrecs que se li encomanin. Així com reparar desperfectes menors i solucionar les deficiències que es detectin a les instal·lacions de l’escola.

També s’ha incorporat Georgina Sevilla, la nova treballadora de la brigada i jardineria. S’ocuparà de tenir cura de l’adequat manteniment de jardineria i de la vegetació arbustiva dels espais públics municipals, realitzar tasques de manteniment als equipaments i les instal·lacions municipals, realitzar tasques de neteja viària als carrers i places del municipi, entre d’altres.