El proper dimecres 16 de febrer, l’Espai coworking de Prats de Lluçanès acollirà una sessió amb l’objectiu de seguir potenciant la comunitat coworker i emprenedora a Prats de Lluçanès: la Sinèrgika. Un espai per fer networking i compartir inquietuds amb altres professionals. La sessió començarà a 2/4 de 7 de la tarda i per participar-hi cal inscripció prèvia al correu electrònic coworking@pratsdellucanes.cat o al telèfon 93 856 01 00.

Segons declara l’alcalde, Jordi Bruch, aquest projecte és una prova pilot que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i té per objectiu l’activació i consolidació del treball col·laboratiu a la Catalunya Central. El formen els municipis de Prats, Cardona i Mediona.

La finalitat és consolidar les comunitats dels espais de coworking, crear una comunitat emprenedora i desenvolupar una estratègia de suport a l’emprenedoria municipal. La trobada de dimecres vinent serà la primera de tres sessions que estan previstes a nivell municipal per tal de teixir xarxa.