Sis entitats de Prats de Lluçanès, Club Bàsquet PratsClub Patí LluçanèsClub Tennis PratsFutbol Club PradencSet de Córrer i Unió Esportiva Prats de Lluçanès, han portat a terme una renovada Festa de l’Esport que s’ha celebrat aquest diumenge, 3 de juliol, durant tot el matí al Passeig del Lluçanès amb molta afluència.

El Passeig del Lluçanès durant la Festa de l’Esport el diumenge, 3 de juliol

L’alcalde i regidor d’esportsIsaac Peraire, ha explicat que el nou format de la festa ha nascut del debat a la Taula d’Esports en què hi participen les diferents entitats esportives del poble. La nova Festa de l’Esport ha estat valorada molt positivament, tant pel que fa al nombre de participants com per, sobretot, la implicació de les entitats que l’han fet possible.Peraire, en representació del consistori, ha volgut mostrar el seu agraïment ja que aquest model de festa ha permès mostrar les activitats que duen a terme les associacions i al mateix temps, que la població de Prats hagi pogut practicar les diferents disciplines esportives que s’hi realitzen.

Activitats durant la Festa de l’Esport a Prats de Lluçanès

A la gimcana, que comptava amb el suport del Consorci del Lluçanès i la Diputació de Barcelona, s’hi han inscrit 85 participants tot i que hi ha hagut més gent practicant esport fora del recorregut. Al completar totes les proves plantejades per cadascuna de les entitats, en què s’ha pogut fer bàsquet, patinatge, tennis, futbol, atletisme i futbol sala, els inscrits han rebut un petit obsequi.

Peraire ha remarcat que a la propera reunió de la Taula d’Esports es valoraran els resultats de forma conjunta amb les diferents entitats implicades.

Escalada amb HappyRocks a la piscina municipla de Prats el dissabte, 2 de juliol

La jornada central d’aquesta festa esportiva es va complementar amb una activitat d’escalada en un rocòdrom instal·lat a la piscina municipal a càrrec de HappyRocks. L’activitat realitzada el dissabte, 2 de juliol, a la tarda també va ser molt participada.