Les famílies que vulguin preinscriure els nens i nenes nascuts els anys 2018, 2019 i 2020 a l’Escola Bressol La Pitota podran fer-ho del 13 al 22 de maig, ambdós inclosos.

La direcció del centre i la regidora d’Educació, Vanessa Gómez, exposen que es recomana fer les preinscripcions de forma telemàtica per reduir al màxim el nombre de sol·licituds presentades presencialment, tal i com marca el Departament d’Ensenyament. 

Per fer-ho només cal descarregar-se la sol·licitud en aquest enllaç i emplenar-la degudament. S’ha d’enviar a lapitota@pratsdellucanes.cat en format PDF, fotografiada o escanejada juntament amb la documentació que s’indica en la mateix sol·licitud.

La sol·licitud de preinscripció es considerarà formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic amb la sol·licitud i documentació requerida. L’Escola Bressol us contestarà el correu electrònic notificant la recepció de la sol·licitud per a què la persona sol·licitant en tingui constància.

Gómez exposa que, de manera excepcional, i només per a les persones que no puguin fer la preinscripció de forma telemàtica es pot sol·licitar fer la preinscripció de forma presencial amb cita prèvia trucant al 93 856 06 26.

Recomanacions a seguir per les persones que requereixen la preinscripció presencial

  • Sol·licitar cita prèvia trucant al 93 856 06 26.
  • Només pot assistir a fer les gestions al centre una persona, a ser possible.
  • Al centre ha de venir el menor nombre possible de persones a fer les
  • Cal portar tota la documentació per poder ser escanejada o fotocopiada i, si pot ser, portar la sol·licitud omplerta des de casa. En cas que no sigui possible és recomanable portar-se el bolígraf.
  • És recomanable portar mascareta i guants.
  • Està prohibit que hi assisteixin les persones de grups d’especial vulnerabilitat, en quarantena o que presentin símptomes. En aquest cas, s’ha d’autoritzar per escrit a una altra persona que porti la sol·licitud i la documentació.

 

Matriculacions del 17 al 22 de juny

Del 17 al 22 de juny es formalitzaran les matriculacions de l’alumnat del centre. En aquest cas, la gestió també serà telemàtica.

Per matricular-se cal descarregar-se la sol·licitud aquí i emplenar-la degudament. S’ha d’enviar a lapitota@pratsdellucanes.cat en format PDF, fotografiada o escanejada juntament amb la documentació que s’indica en la mateix sol·licitud.

La matriculació es considerarà formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic amb la sol·licitud i documentació requerida. En aquest cas, l’Escola Bressol respondrà el correu de confirmació, que servirà com a justificant de la formalització de la matrícula.

Abans de l’inici escolar, i quan les autoritats sanitàries ho permetin, l’Escola Bressol contactarà amb la família per fer la primera entrevista i exposar el projecte educatiu del centre.

De manera excepcional, per als casos en què les persones sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica tal com s’exposa anteriorment, caldrà concertar cita prèvia trucant al 93 856 06 26 amb les mateixes recomanacions preventives que s’anunciaven anteriorment.

Podeu consultar més informació del projecte educatiu de l’escola bressol municipal al bloc que s’ha estrenat recentment.