Arriba l’agost i els jardins de Cal Bach estan preparats per acollir les nits de divendres a la fresca amb actuacions gratuïtes i de proximitat en un remodelat “Fes-te l’agost”. Per una banda s’adapta a les mesures sanitàries vigents i, per l’altra, potencia el talent local i del territori, tal com remarca el regidor de Cultura, Jordi Batriu.

El divendres dia 7 es dona el tret de sortida amb l’espectacle de màgia per a tots els públics del Mag Reivax. El divendres 14 arriben dues propostes més íntimes de microteatre que combinen música i poesia, “On la tempesta deixà una pau intensa” de Judit Marmi, Ivan Otaola i Laia Pujol i “Interrail” de la companyia Les Candidates, un viatge sincer que dona veu a les dones. Així, es visualitzen els primers passos perquè la programació en clau d’igualtat vagi més enllà dels dies commemoratius i sigui transversal al llarg de l’any, explica Isaac Romero, regidor d’Igualtat.

El tercer divendres d’agost, divendres 21, Sal i Pebre ompliran la nit de cançons en acústic d’ara i de sempre i finalment, el grup local La Penúltima tancaran el cicle cultural d’enguany el divendres 28 d’agost.

Batriu detalla que el context en què se celebra el “Fes-te l’agost” d’enguany és extraordinari i per això l’aforament dels jardins es limitarà a 95 persones, “pel bé individual i col·lectiu”. Hi haurà un control d’accés on s’hi haurà d’inscriure el públic assistent i es prendrà la temperatura. A més, es facilitarà gel hidroalcohòlic i l’ús de la mascareta serà obligatori al llarg de l’espectacle en cara que les cadires mantinguin les distàncies sanitàries.

La programació del “Fes-te l’agost” pot veure’s afectada en funció de com avanci la pandèmia i de les mesures sanitàries vigents.

Des de l’Ajuntament, un cop més, s’agraeix la responsabilitat i compromís dels pradencs i pradenques per fer front a la pandèmia.