Aquest Nadal Prats activarà la primera Mostra de Pessebres als locals buits del carrer Major amb l’objectiu de potenciar les tradicions artístiques i artesanals, com és el pessebre, i al mateix temps omplir de vida els locals comercials buits del centre del poble per fomentar-ne la seva dinamització.

Es tracta d’una iniciativa transversal de la regidoria de Comerç, Cultura i Festes que té l’objectiu de fomentar la dinamització del principal eix comercial del municipi, visualitzar-ne els locals buits i mantenir vives les tradicions. A més, també es podran veure alguns dels pessebres que s’havien presentant a concurs en el desaparegut concurs de pessebres que tenia lloc al nostre municipi fa més de 20 anys i és per això que s’ha comptat amb la col·laboració de membres de l’entitat Amics del Museu.

El disseny, la temàtica i els materials utilitzats per a fer-los són totalment lliures i es podran veure des del 14 de desembre al 6 de gener.

Totes les persones interessades per a participar en aquesta mostra han de confirmar la seva participació escrivint un correu electrònic a comunicacio@pratsdellucanes.cat, abans del divendres 22 de novembre, i com a obsequi rebran un lot de productes locals i un àpat conjunt amb la resta de participants en un restaurant del Lluçanès.

L’artista haurà de posar nom al pessebre, així com escriure una breu sinopsis de l’obra per tal d’incloure-la en un díptic promocional.

Podeu consultar les bases completes aquí.