És un clàssic que per les Festes de Nadal ens apareguin paraules com regals, família, amics, consumisme, companyia, soledat. Un cúmul de conceptes que fan d’aquest període de temps uns dies excepcionals en tots sentits.

A Prats de Lluçanès enmig d’això ens apareix imponent una programació completa, àmplia, i per a tots i diferents gustos. Una programació feta gràcies a la implicació de persones i entitats que fan d’aquest un poble viu i actiu també en plenes festes nadalenques, senyalades i potents arreu.

Per tot plegat, creiem que val la pena fer i compartir una petita reflexió: animem a comprar amb responsabilitat i fer-ho als diferents comerços de Prats de Lluçanès, que hi sortim tots guanyant. Al mateix temps, desitgem que gaudiu tots plegats de tots els actes, de família, amics, coneguts i ajudem els que passen les festes en soledat.

Per últim, desitjar que s’allargui Nadal tot l’any.

BONES FESTES!

PROGRAMACIÓ DE #NADALPRATS

Si ho preferiu, us podeu descarregar la programació en format PDF .

SABÍEU QUE?

Els alumnes de l’Escola Bressol Municipal La Pitota, han participat activament en l’el·laboració de la postal de Nadal de l’Ajuntament de Prats. Cada classe va utilitzar unatècnica de pintura diferent.

Els més petits, els Bastoners, van pintar amb les mans. Els de 1 a 2 anys, els Traginers, van estampar amb esponges, i els Grallers ho van fer amb taps de suro.

Els Geganters, els més grans, van trepitjar descalços sobre un gran fons blanc amb pintura blava.

Podeu veure un vídeo sobre el procés de creació aquí: