El concurs obert per organitzar el Cap d’Any s’ha declarat desert després que cap entitat de Prats de Lluçanès l’hagi volgut organitzar. Per aquest motiu, s’han agilitzat les negociacions per crear la nova Comissió de Festes que ha de garantir una bona gestió de les festes del poble i el més participades possible.

Per aquest motiu, i tal com es va informar en la primera trobada amb les diverses entitats del poble, s’ha comptat amb l’assessorament de la secretària-interventora de l’Ajuntament per garantir una entitat oberta, transparent i el més transversal possible. És per això que des de l’entitat, es demana que tothom qui vulgui participar en la renovada Comissió es posi en contacte amb comissiodefestes@pratsdellucanes.cat.

En aquest sentit, l’equip de govern agraeix la tasca de la nova Comissió que garanteix que Prats de Lluçanès no es quedi sense revetlla de Cap d’Any i que ajudi a organitzar a contra temps una festa tan emblemàtica.

 

Música dels 60 fins als èxits més actuals

La benvinguda a l’any 2020 tindrà un preu popular de 5 euros i es començarà amb els èxits dels anys 60, 70 i 80 amb Dj Vittorio. En una segona part, se seguirà la festa amb Dj Serra & Eloi amb els èxits més actuals.

Tothom qui ho vulgui pot reservar una taula per la revetlla de Cap d’Any, per 5 euros, fins el 30 de desembre a Cal Bach.