L’equip del Club Triatló Lluçanès (CTLl) ha presentat el passat diumenge, 25 de novembre, l’equip amb que competirà al llarg de la temporada 2015-2016 que començarà a Tavèrnoles, Osona, el proper diumenge, 1 de novembre.

La presentació, en què ha assistit l’alcalde i regidor d’EsportsIsaac Peraire, ha servit per donar a conèixer les noves incorporacions d’aquesta entitat esportiva: Albert Fumanya,David LópezJan MargaritJordi RotaGil Salvans i Joan Vila. Aquests s’afegeixen a la resta de components del club.

Components del Club Triatló Lluçanès que competiran la temporada 2015-2016

El Club Triatló Lluçanès és un dels 232 clubs que formen la Federació Catalana de Triatlói que l’any passat va quedar quart, dels 18 que formen la Lliga de Clubs catalana de primera divisió, en aquesta pràctica esportiva.

A més, Omar MartínezSergi Cardona i Josep Casas, del CTLl, han liderat el rànquing masculí individual en duatló de muntanya de la passada temporada, amb 10070, 9509 i 9449 punts, respectivament.

Els membres del Club començaran la temporada a Tavèrnoles, el proper diumenge, 1 de novembre, recorrent 29 quilòmetres: 6 quilòmetres a peu, 20 quilòmetres en BTT i 3 quilòmetres més a peu.