El xàfec a mitja tarda no va evitar que centenars de persones sortissin al carrer per gaudir de la quarta edició de l’Obrim de nit en què la música va ser l’eix central de la festa del comerç a Prats de Lluçanès.

Un total de 46 establiments van participar en l’edició que va tenir lloc aquest dissabte, 4 de juny, amb diferents activitats com tastos de productes, degustacions, promocions, desfilades i demostracions.

La regidora de Promoció del municipiMontserrat Juvanteny, ha explicat que es van haver de modificar alguns horaris i reprogramar algunes activitats, però que la valoració global és molt positiva i els comerciants es van mostrar un cop més molt satisfets amb el resultat. Així, es pot remarcar que l’Obrim de Nit és un esdeveniment totalment consolidat.

El mal temps a mitja tarda va fer que s’hagués de cancel·lar l’actuació de l’orquestra de l’Escola Municipal de Música Josep Cirera i Armengol i que d’altres actuacions s’haguessin de reprogramar.

Tot i així, la gent va gaudir de les actuacions en directe del pianista Pep Cols, les versions d’Aquell Parell, la banda de l’Escola de Música i un espectacle de dansa aèria amb Berta Baliu. El fi de festa al Passeig del Lluçanès va agrupar multitud de públic que va cantar i ballar amb la música de Miquel del Roig.