Aquest dimecres, 25 de novembre, en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les DonesPrats de Lluçanès comptarà amb diversos actes per posar un gra de sorra en la lluita contra aquesta realitat social i a la façana de l’Ajuntament es penjarà un llaç lila que lluirà al llarg de tot el dia i que ha estat elaborat pels usuaris del Casal del Jovent.

Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones a Prats

A partir de les 17h i fins a les 20h, davant de Cal Bach, tothom qui vulgui podrà donar un cop de mà contra la violència pintant el mural Mans liles contra la violència de gènere.

Paral·lelament, a Cal Bach, es projectarà gratuïtament la pel·lícula Te doy mis ojos d’Iciar Bollaín, protagonitzada per Laia Marull i Luis Tosar, guanyadora de 7 premis Goya l’any 2003, com a millor pel·lícula, millor actriu i actor principal, entre d’altres.

A les 20:15h, davant de l’Ajuntament, es llegirà el Manifest institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que podeu llegir aquí, amb l’objectiu de mostrar la solidaritat i ajudar a conscienciar la ciutadania de la importància de fer polítiques preventives.

Els actes seguiran el proper dissabte, 28 de novembre, a les 16h, al camp de futbol municipal d’esports abans del partit de futbol femení entre el FC Pradenc i el CEF Bonaire, en què es llegirà el manifest d’adhesió del món de l’esport al Manifest Institucional per a l’Eliminació de la Violència envers les Doners, que podeu consultar aquí, ja que l’Ajuntament també s’ha adherit per difondre’l a través del Consell Català de l’Esport.