AGRAÏMENT

Un cop més, volem agrair a tots els pradencs i les pradenques que ens vàreu donar un vot de confiança el dia 26 de maig a les eleccions municipals de Prats de Lluçanès i que fossin les eleccions més participatives que hi ha hagut a l’història.
Durant aquesta propera legislatura (2019-2022) tal i com vam dir en el nostre programa i en la campanya ens mantindrem ferms en els nostres ideals, per tant, hem decidit que farem una oposició constructiva, sempre mirant pel bé del municipi i escoltant la veu del poble.

EL R.A.P.

La nostra metodologia de treball és de forma assembleària i us animem que participeu a les nostres reunions o formeu part del nostre grup de suport. Podeu aportar tot el que penseu que pot ser important per millorar el poble. Ens trobareu el primer dimarts de cada mes, a partir de dos quarts de deu del vespre a l’Espai.

WHATSAPP 

A partir de setembre disposarem d’un grup de whatsapp de totes les persones de Prats que en vulguin formar part. Pensem que hem de beneficiar-nos de l’oportunitat que ens brinden les noves tecnologies per poder rebre l’informació el més ràpid possible. El telèfon serà 649972498
Quina informació es passarà? Els actes que es facin al poble o la comarca del LLuçanès i aquelles incidències que hi puguin haver al municipi. No es penjaran vídeos ni fotos inapropiades. És un grup exclusivament informatiu, només es respondrà en casos extrems que es demani la participació vilatana. (Per exemple: un accident, un robatori,…). No és necessari respondre amb OK o similars.
Qui informa? Qualsevol membre del grup pot informar d’aquells actes rellevants que es facin a Prats o al Lluçanès.
Com t’adhereixes al grup? Qualsevol persona del RAP, amb el teu consentiment et podrà adherir al grup.

DIADA

L’11 de setembre de 2019 no pot ser menys! Per tant us animem a grans i petits, a tots i totes a què ens trobem a Barcelona, que sigui una altra Diada històrica com ho ha sigut en els últims anys. Us recordem que l’ANC Lluçanès organitza autocars per facilitar la mobilitat fins allà.
No podem defallir, hem de ser ferms i lluitar per la República Catalana. Junts som imparables!
VISCA CATALUNYA LLIURE!

BONES VACANCES

Des del RAP volem desitjar un bon estiu a tothom. Gaudiu de la família, dels amics i de l’entorn.