Del 15 al 17 de novembre el jovent de Prats celebrarà la seva festa amb una nova edició del Cap de Setmana Jove, tres dies d’activitats per a joves de 12 a 30 anys, amb una programació dissenyada pel mateix jovent del poble. Durant els darrers dos mesos s’han convocat diverses reunions de la Comissió del Cap de Setmana Jove, en les quals el jovent ha escollit quines activitats es duran a terme, així com els seus horaris.

Els actes han començat el dissabte 9 de novembre amb el Joc del Killer, que s’allargarà fins el 17 de novembre. Es tracta d’una activitat gratuïta, amb inscripció prèvia, al pati de l’Institut Castell del Quer. Els participants han de buscar al seu objectiu i eliminar-lo, tocant-lo amb una pastanaga; guanya l’última persona que es manté viva.

El divendres 15 de novembre, de 9 a 10 de la nit, a la plaça dels Països Catalans tindrà lloc l’activitat d’Esport amb Valors. És una activitat gratuïta, per participar-hi cal inscriure’s prèviament al Casal del Jovent, fins al 15 de novembre.

Els actes continuaran amb el Sopar Jove, a partir de les 10 de la nit, als Jardins de Cal Bach. Els tiquets es poden adquirir al Casal del Jovent o a l’Ajuntament fins al 13 de novembre. El preu de cada tiquet és de 4 euros i també es disposa d’opció vegetariana.

El dissabte 16 de novembre continuaran les activitats, amb el Torneig de Futbol Sala per a joves de 12 a 18 anys al Pavelló d’Esports de 10 del matí a 2 del migdia. La participació és totalment gratuïta però cal fer la inscripció prèvia al Casal del Jovent.

El mateix dissabte, a les 6 de la tarda, a l’Avinguda Pau Casals, al costat del Parc de Calistènia, se celebrarà el joc de Làser Tag amb pistoles làser i pitrals que s’il·luminen. El preu per a participar-hi és de 3 euros i les inscripcions es poden fer al Casal del Jovent, fins al 13 de novembre.

La jornada tancarà amb la festa Led i Discomòbil a la Sala Polivalent a partir de les 11 de la nitamb música a càrrec de DJ Capde i DJ YankeePR, també hi haurà regals com ulleres i polseres de colors i inflables. El preu de l’entrada és de 3 euros. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta. Venda de tiquets, i recollida d’autoritzacions per a menors de 16 anys, al Casal del Jovent i a l’Ajuntament, fins al 13 de novembre.

La festa del jovent, s’acomiadarà el diumenge 17 amb el Torneig de Futbolí a 2/4 d’1 del migdia al Casal del Jovent, també hi haurà aperitiu per a tots els participants. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia per parelles al Casal del Jovent, fins al 15 de novembre.