El divendres, 28 de juliol, torna la prova de les sis hores de natació a la piscina municipal de Prats de Lluçanès.

Les persones participants tindran quatre carrils per fer piscines, des de les 3 de la tarda fins a les 9 del vespre. S’hi pot participar en solitari o en equip, sense un nombre màxim d’integrants.

La prova tindrà dos premis diferents. Un per a l’equip o persona que faci més metres nedant en una hora, i un altre per a l’equip o persona que faci més metres nedant en les sis hores de l’activitat. Cada equip pot organitzar-se com vulgui a l’hora de nedar, es pot fer relleus per temps o per distància. Està prohibit utilitzar material de suport per fer les piscines.

Les places són limitades, de manera que cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari o del QR de la imatge. Al formulari cal indicar el nom dels participants, el nom de l’equip i un telèfon de contacte.

L’activitat organitzada pel Club Natació de Prats de Lluçanès, amb el suport de l’Ajuntament, és gratuïta i s’emmarca dins els actes de la Fira de Sant Jaume. També forma part de la festa de cloenda dels cursets de natació d’estiu de la piscina municipal.