Teles, pinzells i estils pictòrics diferents tornaran a omplir el diumenge 13 de gener tots els racons i espais de Prats de Lluçanès per captar i plasmar les millors obres del 33è Concurs de Pintura Ràpida i el 4t Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil de la Festa Major de Sant Vicenç 2019.

El segellat de les teles i suports es farà a la Sala Cal Bach de l’Ajuntament, de 8:00 a 10:00 del matí en el moment de la inscripció. L’Ajuntament convidarà els inscrits a esmorzar a Cal Bach.

Les obres presentades a concurs, de les quals se’n farà una selecció, quedaran exposades a la mateixa Sala Cal Bach fins el diumenge dia 3 de febrer .

Pel que fa al Concurs de Pintura Ràpida s’atorgaran tres categories de premis: un primer premi valorat en 400€, un segon premi de 250€ i un tercer de 150€.

Nova edició del Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil

Per quart any consecutiu els infants i joves de fins a 13 anys podran demostrar el seu talent artístic al Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil. Segons les edats dels participants, s’estableixen dues categories:  categoria A, fins a 8 anys i categoria B, de 9 a 13 anys. Cada categoria serà premiada amb un 1r i un 2n premi.

Les obres presentades a concurs quedaran exposades a la Biblioteca Municipal fins el diumenge dia 3 de febrer.

 Bases completes del 33è Concurs de Pintura Ràpida

 Bases completes del 4t Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil