0.7 C
Prats de Lluçanès
dimarts, 23 d'abril de 2024

COVID-19

Actualització: 20 de maig de 2022

A Prats de Lluçanès s’han registrat 4 casos PCR positius en els últims 7 dies

 

Segons la informació facilitada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, actualment hi ha 4 casos PCR positius a Prats de Lluçanès. A l’ABS Lluçanès (que inclou Prats, Olost, Lluçà, Perafita, Sant Bartomeu, Sant Martí, Oristà i Merlès) en els darrers set dies s’han registrat 14 casos PCR positius.

Cal continuar sent responsables perquè no apareguin nous casos. Si us plau no ajudeu a difondre rumors i constrasteu la informació amb fonts oficials, recordeu que teniu a la vostra disponibilitat el whatsapp municipal: 661 545 638.

Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

L’AQuAS té la missió de generar coneixement rellevant, mitjançant l’avaluació i l’anàlisi de dades per a la presa de decisions, amb la finalitat de contribuir a la millora de la salut de la ciutadania i a la sostenibilitat del sistema de salut de Catalunya.

Les dades dels mapes de casos per municipis, de casos per ABS i de mortalitat per comarques provenen del registre del Departament de Salut i s’actualitzen diverses vegades al dia. Cal remarcar que les dades de defuncions provenen de les empreses de serveis funeraris que declaren al Departament de Salut el nombre de casos de mort per COVID-19, tant de positius com de sospitosos. Les dades es mostren per comarques per evitar la identificació de les persones difuntes i garantir-ne la confidencialitat.

Els mapes interactius als que podeu accedir mostren la suma de tots els casos positius durant la pandèmia a Catalunya fins a dia d’avui i en cap cas corresponen al nombre de casos actuals.