Amb el temps dels bolets, arriba una nova edició de la festa ‘Tocats pel Bolet’ el cap de setmana del 22, 23 i 24 d’octubre.

El bolet posat al plat serà el gran protagonista d’aquesta edició amb la ruta de tapes del bolet que es podran degustar els dies 22, 23 i 24 d’octubre als següents establiments del poble: l’Avi Ciscu, Cal Caminet, Canya i Teca i Cal Lila – zona esportiva.

Completant la targeta que et donaran als establiments participants podràs entrar al sorteig d’un àpat per a dues persones en un dels restaurants.

I si prefereixes emportar-te les especialitats elaborades amb bolets a casa, pots trobar-ne als establiments de l’Avi Ciscu, Forn J. Bruch ‘Cal Finus’, Cal Girvent, Cal Janet, Ca La Loreto, la Peixateria Escrigas, el restaurant Cal Quico, Cal Siller, El Taulell, Cal Vilardell.

En aquest enllaç podeu consultar tot el programa amb els plats i especialitats que s’ofereixen.

L’altra activitat principal tindrà lloc dissabte 23 d’octubre a les 9 del matí, amb la sortida matinal per anar a buscar bolets a càrrec de la Societat Catalana de Micologia. Les persones participants sortiran del Pavelló a les 9 del matí. L’activitat és gratuïta.

La regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, explica que l’objectiu de la festa és dinamitzar els comerços, establiments i restaurants de Prats i omplir d’ambient boletaire i de tardor tot el poble.

Durant tot el cap de setmana les botigues de poble es mantindran obertes i si hi passegeu podreu veure els aparadors dels comerços guarnits de tardor.